Cykling för motion och olympisk distans

På grund av vägskador har vi valt att korta ner cykelvarvet för motion sprint och olympisk distans. Varvet blir nu 10 km men med bättre vägunderlag. Banan påminner om förra årets bana.

Nyhet: Dubbel-Drafting 2019

Våren är här och det betyder att Hallsta Triathlon står för dörren.

Eftersom vi älskar omkastningar införs dubbla drafting-lopp för Supersprinten 2019!

Både första och andra supersprinten kommer alltså att genomföras med drafting tillåten. Morgonens lopp körs med masstart medan eftermiddagens lopp fortsatt genomförs med jaktstart, men nu med halverat försprång. Mer info i PM.

Av Sveriges fem draftinglopp för eliten körs två i Hallstahammar den 2 juni. Ta chansen!

Med vänliga Hälsningar,
Tävlingsledningen

Nytt för 2019!

  • Föreningstävlingen ändrar form till att bli en tävling som omfattar 2 x supersprint inklusive 14-15 år. Teamet/klubben tävlar om värdecheckar från Olanderswim.se Annars samma upplägg att alla som fullföljer räknar hem poäng till teamet. Vi hoppas kunna sporra till rafflande kamper ända in över mållinjen från första till sista deltagare.
  • Cykelbanan för olympisk distans och motion kort har ändrats och varje varv blir nu 20 km med varvning i anslutning till växlingsområdet.
  • Löpbanan för 2 x supersprint är ändrad och blir ett varv men fortfarande så att den passerar i nära anslutning till målområdet två gånger.
  • Löpbanan för olympisk och motion kort ändras till 5 km per varv men med passering i nära anslutning till målområdet fem respektive två gånger.

Resultat

Tack alla härliga triathleter som kom till oss i helgen! Vi hade ju verkligen tur med vädret för en gångs skull.

Resultat är uppladdade hos förbundet: http://www.svensktriathlon.org/Tavling/Resultat. Sträcktider för de yngre som tävlade på lördagen är på väg, men vi behöver massera siffrorna lite mer där.

Ny hemsida

Vi har snickrat ihop en ny hemsida som vi hoppas ska bli enklare för besökare att navigera på och trevligare att underhålla för oss. Välkomna!

Välkommen den 28 maj 2017

Nu är vi igång med arbetet inför nästa års Hallsta Triathlon och vill meddela att tävlingen som vanligt äger rum sista söndagen i maj, alltså den 28 maj 2017. Inbjudan och mer information inom kort!

Skantzen Brukshotell