SM-stafett!

Det är med stor glädje och viss stolthet som vi antar utmaningen att arrangera Svenskt Mästerskap i stafett. Vi hoppas på att gamla som unga väljer att bilda lag och köra SM-stafetten på söndag 28/5. Möjligheten finns också att bilda lag med triathleter från andra klubbar, men då utanför själva mästerskapet.
Som vanligt lägger vi stort fokus på att publik, vänner och anhöriga skall kunna följa loppet på nära håll. Det blir högt tempo hela helgen med 2 x supersprint samt RM över Sprintdistans på lördagen 27/5 följt av SM-stafett och 13 år & yngre på söndagen. Perfekt att få ”race-pace” tidigt på säsongen.
Anmälan till SM-stafetten öppnar efter påsk.

Tack!

Tusen tack till alla tävlande, funktionärer, publik och andra som varit med i helgen! Det var lite tråkigt väder på lördagen, bättre idag (söndag). Vi hoppas ni hade en bra upplevelse.

Resultat finns på https://live.eqtiming.com/62066 (lördag) och https://live.eqtiming.com/62069 (söndag). Fyll i ditt startnummer eller namn så kan du se splittider. Det går att filtrera fram listor för olika klasser, se bara till att välja rätt dag.

Resultat hos Svenska Triathlonförbundet (endast sluttider)

Hallsta 2022

15 maj kl 09:00 – vattentemperatur

Igår morse 15 maj hade vi 14°C i vattnet i Skantzsjön. Vädret blir förhoppningsvis fint framöver så det blir behagligt att simma om knappt två veckor.

Glöm inte att cykel- och löpbanorna för Olympisk distans, Sprint/Motion och Supersprint finns på YouTube!

Hallstahammars kommun